top of page
padel.jpg

Nieuwe Sporten

Vanderkruit oriënteert zich al meer dan 30 jaar op nieuwe sporten.

Van Bossabol en Speedminton en van Discgolf tot Suppen.

Met Padel maakten wij al in 2014 kennis toen wij de dagorganisatie gingen verzorgen van Padelcentrum La Playa in Rijswijk.

Logisch dat u voor een padeltoernooi bij ons terecht kunt.

Enige conditie en balgevoel is hierbij een vereiste net als bij de mooie Buitensport Footgolf. Vanderkruit heeft een mobiele 9 holes baan die wij door geheel Nederland aanleggen.

Lees verder

De onderdelen

Padel

Nieuwe flitsende sport! Wordt inmiddels in 18 verschillende landen door meer dan 6,5 miljoen liefhebbers beoefend. Het spel wordt gespeeld door ‘dubbels’ met speciale, dubbelwandige, kleurrijke rackets. Net als bij squash vormen de wanden onderdeel van het spel.

Footgolf

Toen Willem Korsten na zijn professionele voetballoopbaan bij onder andere Vitesse, Leeds United en Tottenham Hotspur, jeugdtrainer werd bij NEC, speelde hij na de training vaak een spelletje met collega-trainers.

De bedoeling was om de bal van het trainingsveld in zo min mogelijk trappen in de deur van de kleedkamer een kilometer verderop te krijgen. Door zijn broer Bas Korsten werd dit simpele spelletje ontwikkeld tot officiële, nieuwe sport: FootGolf.

Kubbs

Doel van het spel is om te winnen door de koning om te gooien. Maar eerst moeten alle Kubb’s van de tegenstander veroverd worden. Het team dat als eerste alle Kubb’s van de tegenstander heeft omgegooid en daarna de koning omver werpt heeft het spel gewonnen.

Kanjam en meer ...

KanJam is een frisbee spel dat gespeeld wordt in teams van 2 spelers. Het spel is halverwege de 90’s in Amerika bedacht door Charles Sciandra en Paul Swisher.

Charles en Paul hielden al van frisbeen en verzonnen een spel waarbij je de frisbee in een vuilnisbak moest gooien.

Ze bedacht vervolgens om een gleuf in de vuilnisbak te maken wat inmiddels het ultieme target van KanJam is geworden.

Prijzen

Het standaard Global Adventure Programma – met alle 5 de onderdelen en finalespel – bedraagt  € 42,50 p.p.

 

Losse onderdelen vanaf:

2 onderdelen: € 25,00 p.p.

3 onderdelen: € 30,00 p.p.

4 onderdelen: € 35,00 p.p.

5 onderdelen: € 39,00 p.p.

 

  • Programma’s zijn mogelijk van 15 tot 2.500 personen.

  • De prijzen zijn inclusief begeleidings- en transportkosten binnen een straal van 75 km vanaf Delft. Boven 75 km vanaf Delft rekenen wij € 1,- per gereden km en € 29,50 per extra reis uur per begeleider.

  • Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

bottom of page