top of page
Disc Golf.jpg

Vier Thema's

In deze rubriek tref je vier van onze topactiviteiten aan.

Vier topactiviteiten maar ieder met een eigen karakter. Natuurlijk springen hierbij de Highland Games het meest in het oog met een mooie samenbundeling van fysieke en meer relaxte onderdelen.

Met programma's op 3 niveaus.

Voor de strand liefhebbers is Sand and Beach met o.a. stuntvliegeren zeer geschikt.

Vanderkruit is een graag geziene gast op de stranden van Schoorl tot Cadzand.

Maar ook op de strandjes van de randmeren voeren wij dit programma met enthousiasme uit. Liever actief met boog , buks of blaaspijp?

Dan is de Shooting Gallery voor u een goed alternatief.

lees verder

De onderdelen

Global Adventure

Zes spelen uit verschillende werelddelen vormen samen ons Global Adventure programma. 

Maak kennis met het verrassende Spaanse Juego de la Rana, het afrikaanse Oware en het Indonesische Sumpitan. Stel uw eigen Global Adventure samen. Dit kan zowel Indoor als Outdoor.

Risico van een jetlag aanwezig!

Shooting Gallery

‘Knal er eens lekker op los’

Zoek de roos met boog, buks, catapult en blaaspijp. Een selectie uit alle wereldwijd bekende schiet- en spelen leverde een vijftal spelen op waarmee u zich helemaal kunt uitleven. Wat dacht u ervan om u uit te leven met bijvoorbeeld het Indonesische Sumpitan, het Belgische schietlapschieten of het Chinese Crossbowshooting? Of uw collega's, vrienden of familieleden te verslaan met Winchester Shooting en Archery? Uiteraard heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Sand Beach

Kom naar het strand van Kijkduin, Scheveningen, Noordwijk, Katwijk, Zandvoort of bijvoorbeeld Bloemendaal! Wind door de haren zand tussen de tenen en genieten maar! Maak kennis met strandsporten als Indiaca, Stuntvliegeren, Disc Golf en Zandkasteel bouwen.

Uiteraard kunnen wij u adviseren bij de keuze van een strandtent. Van low budget tot chique!

Highland Games

De Highland Games worden al eeuwen lang in Schotland beoefend. Het wast oorspronkelijk een middel om vast te stellen welke 'Clan' (familie) het snelste, het slimste of het sterkste was! Na een introductie met doedelzakmuziek worden de captains aangekleed met kilt en Jimmyhat. 

Hierna gaan de teams aan de slag met knotsen, boomstammen, keien, super dartpijlen en bogen.

Prijzen

Global Adventure:  € 42,50 p.p.

Shooting Gallery:   € 42,50 p.p.

Sand Beach:           € 42,50 p.p.

Highland Games:   € 42,50 p.p.

  • Programma’s zijn mogelijk van 15 tot 2.500 personen.

  • De prijzen zijn inclusief begeleidings- en transportkosten binnen een straal van 75 km vanaf Delft. Boven 75 km vanaf Delft rekenen wij € 1,- per gereden km en € 29,50 per extra reisuur per begeleider.

  • Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

bottom of page