top of page
Pagschieten.jpg

Landen Specials

België, Nederland, Frankrijk en Groot Brittannië zijn alle 4 landen met een rijke sport en spel traditie. Vanderkruit reisde maandenlang in deze landen rond en bracht de mooiste sporten en spelen mee naar Nederland.

Viva la France met o.a. Quilles de Six , Javelot en Palet sur Planche zijn ultiem geschikt voor een Quatorze Juillet programma.

Een clubhuis van een Petanque vereniging is hierbij natuurlijk het ideale decor.

Het Britse Cricket en Bowls is natuurlijk weer van een heel andere order.

Stijlvolle sporten die net als croquet het best passen op het gazon van een landhuis

Lees verder

De onderdelen

Vlaams Vermaeck

Gezelligheid en Vlaanderen zijn synoniem. Heerlijk een ‘pintje pakken’ of toch maar liever een plat watertje? Vlaanderen, de bakermat van talloze traditionele sporten en spelen. Van Struisvogelen en Pagschieten tot Gaaibollen en Beugelen.

In dit gecombineerde indoor- en outdoor-programma maakt u onder andere kennis met het intrigerende Beugelen, het opzwepende Pagschieten en het humoristische Klootschieten. Ludiek actief vermaeck met een hoog amusementsgehalte!

Great Britain

Groot-Brittannië is de bakermat van vele sporten en spelen. Wie kent niet de Ascot Horse Race, The Varsity tussen Oxford en Cambridge of The FA Cupfinal op Wembley?

Naast deze geweldige publiekssporten vermaakt de gemiddelde Brit zich gedurende de weekends met sporten en spelen als Croquet en Lawn Bowls. Heerlijk relaxed een balletje slaan of rollen op het gazon van landhuis of park.

Laat het weer dit buiten niet toe dan is een ‘potje Poolbilliards’ in de Pub een meer dan uitstekend alternatief.

Viva La France

Wie kent niet Pétanque, een variant van het bekende Jeu de Boules. In Frankrijk werden en worden echter nog vele andere karakteristieke sporten en spelen beoefend die in Nederland totaal onbekend zijn. Evenementenburo Vanderkruit toerde voor u door Bretagne en kwamen onder andere Javelot, Les Palets sur Planche en nog veel meer!

Typical Dutch

Dit arrangement is geschikt voor Internationale groepen. Laat uw gasten kennis maken met het Limburgse beugelen, het Groningse Notenschieten en onze Herbergspelen. 

De aanwezigheid van een troubadour, Delftse Blauwe Dame, accordeonist of klompendansgroep. net als een fotoschoot in oud-Hollandse kleding. 

Prijzen

Vlaams Vermaeck: € 42,50 p.p.

Great Britain:        € 37,50 p.p.

Viva La France:     € 37,50 p.p.

Typical Dutch:       € 32,50 p.p.

  • Programma’s zijn mogelijk van 15 tot 2.500 personen.

  • De prijzen zijn inclusief begeleidings- en transportkosten binnen een straal van 75 km vanaf Delft. Boven 75 km vanaf Delft rekenen wij € 1,- per gereden km en € 29,50 per extra reisuur per begeleider.

  • Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

bottom of page