top of page
Teambuilding.jpg

TEam
building+

2021 is het jaar van de Olympische Spelen van Tokio. Maar bij Vanderkruit kunt u ieder jaar uw eigen Olympische Spelen beleven met vrienden ploeg of collega's.

Het programma omvat 5 originele Olympische sporten maar dan wel net in een ander jasje.

Dat teambuilding een hot item is bij diverse bedrijven is een open deur.

De Sporten en Spelen van Vanderkruit zijn voor alle beweegniveau's bruikbaar.

De programma's kennen geen uitvallers.

Als laatste onze typische wintersporten die je terugvindt in de Après Ski en Ice Fun programma's. Absolute topper hierin is het Oostenrijkse Eisstockschiessen.

Lees verder

De onderdelen

Teambuilding

Leer de andere kant van uw collega's, vrienden, teamgenoten of familieleden kennen. stel zelf uw programma samen uit de genoemde onderdelen. Sociaal, grappig en zeker samenbindend. Slechts recreatieve kleding vereist.

Teambuildingsprogramma's kunnen op diverse niveau's georganiseerd worden. Simpelweg met collega's activiteiten beleven of sessies waarbij professionele trainers een rol spelen. 

Olympische Spelen

Op theatrale wijze wordt het ‘Olympisch vuur’ binnengebracht en de Olympische vlam ontstoken. Hierna leggen de Archigossen (teamleiders) de Olympische eed af.

Teamindeling d.m.v. Griekse stedenkaarten en korte historische tekst van Heraklion tot Mycene. 

Aprés Ski

Uiteraard zijn de Alpenlanden de bakermat van ons Après Ski arrangement. Ervaar de Gemütlichkeit! Met een Apfelstrudel rond het Eisstockschiessen of een Glühwein bij het Tiroler Ski Spiel. Du spielst doch auch mit!

Ice Fun

Vanderkruit heeft een uitgebreid en uniek programma op het ijs met daarin zelfs een olympische discipline: Curling. Samen met andere bekende ijsspelen zoals Broomball, Priksleeën, Eisstockschiessen, IJspegelvangen en IJsschotshuiven vormen ze het assortiment van Icefun!!!

Prijzen

Teambuilding:          € 42,50 p.p.

Olympische Spelen: € 37,50 p.p.

Aprés Ski:                 € 37,50 p.p.

Ice Fun:                    € 37,50 p.p.

  • Programma’s zijn mogelijk van 15 tot 2.500 personen.

  • De prijzen zijn inclusief begeleidings- en transportkosten binnen een straal van 75 km vanaf Delft. Boven 75 km vanaf Delft rekenen wij € 1,- per gereden km en € 29,50 per extra reisuur per begeleider.

  • Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

bottom of page