top of page

 

Geheel in thema

Vanderkruit SportsEvents is de specialist in het organiseren van sportieve evenementen in Nederland en Vlaanderen. Met 183 sporten en spelen uit 49 landen en 6 continenten, hebben wij alles in huis om de meest unieke sportieve programma’s te ontwikkelen.

 

Al sinds 1989 staan wij voor je klaar om jouw teambuildingactiviteit, publieksevenement, bedrijfsfeest, familiedag of teamuitje tot een succes te maken. Met 25 jaar ervaring in Global Adventure programma's, ben je bij Vanderkruit SportsEvents verzekerd van een uniek evenement waarbij aandacht is besteed aan detail en veiligheid.

Lees verder

_MG_9417.jpg
img_300dpi_020.jpg

MUZIEK

Djembe workshop

Waar wij Europeanen opgegroeid zijn met rechttoe rechtaan vierkwartsmaat van de fanfare, houden Afrikanen ervan verschillende patronen met elkaar te mixen tot een onweerstaanbaar swingend geheel. Tijdens de trommelworkshops leer je een specifiek Afrikaans ritme.

Didgeridoo demo

De Didgeridoo is een blaasinstrument en is minstens 1500 jaar geleden ontwikkeld door Aboriginal-volkeren in het noorden van Australië. Een Didgeridoo is meestal ruim één meter lang en wordt gemaakt van eucalyptushout. 

bottom of page